Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AMICAL | Bayern - PSG 3-1. Bavarezii au întors campioana Franţei după pauză

AMICAL | Bayern - PSG 3-1. Bavarezii au întors campioana Franţei după pauză
Comentarii

Bayern Munchen a câştigat amicalul cu Paris Saint Germain, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0. Germanii au dominat partida la nivel de posesie şi au avut mai multe ocazii de gol per total. Meciul s-a jucat la Klagenfurt, în Austria.

Timothy Weah a marcat primul gol al partidei de la International Champions Cup, după 31 de minute de joc. Bayern a revenit pe tabela de marcaj după pauză, când Javi Martinez a reuşit să egaleze, după un corner executat de Arjen Robben.

Renato Sanchez a adus-o în avantaj pe campioana Germaniei, în urma unei execuţii superbe din lovitură liberă de la marginea careului. Mijlocaşul portughez a trimis senzaţional mingea pe lângă zid, păcălindu-l pe portarul Remy Descamps.

Tânărul Joshua Zirkzee a închis tabela, cu 10 minute înainte de finalul partidei, reluând în poartă o centrare excelentă a lui Serge Gnabry.

 

 

Au evoluat:

Bayern Munchen: Ulreich - Rafinha, Stanisic, Javi Martinez, Bernat - Oliver Meier, Paul Will, Renato Sanches - Robben, Wagner, Ribery

PSG: Buffon - Mbe Soh, Lass, Rimane - Colin, Bernede, Rabiot, Stanley NSoki - Nkuknu, Toufiqui - Weah

După pauză, cei doi antrenori au rulat şi restul lotului. Din minutul 72 la campioana Franţei a intrat şi romanul Virgiliu Postolachi.

Afla mai multe despre: bayern munchenpsgamicalinternational champions cup 

viewscnt
Articole similare