Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amical de gală pentru Ianis Hagi. Starurile lui Real Madrid merg în Scoţia pentru partida de pe 25 iulie

Amical de gală pentru Ianis Hagi. Starurile lui Real Madrid merg în Scoţia pentru partida de pe 25 iulie
Comentarii

Rangers se pregăteşte pentru noul sezon competiţional cu un amical de top. Până să debuteze în preliminariile Ligii Campionilor, echipa lui Ianis Hagi va juca un meci amical, pe 25 iulie, cu Real Madrid, echipa care deţine recordul de trofee în cea mai tare competiţie intercluburi din lume (13).

Campioana Scoţiei se pregăteşte intens pentru noul sezon, iar înainte cu o săptămână de startul campionatului, Rangers dispută un amical cu Real Madrid. Partida va avea loc pe stadionul echipei lui Ianis Hagi, Ibrox, pe 25 iulie.

"Galacticii" au încheiat şi ei vacanţa, iar în această săptămână s-au reunit sub comanda noului antrenor, Carlo Ancelotti. De altfel, până la amicalul cu Rangers, sunt aşteptaţi să revină la antrenamente şi starurile Karim Benzema, Toni Kroos şi Gareth Bale, care au evoluat cu naţionalele lor în optimile de finală de la EURO 2020.

Amicalul de pe 25 iulie va fi cea de-a treia întâlnire directă din istoria celor două cluburi. Precendetele două meciuri au fost câştigate de Real Madrid, în primul tur din Cupa Campionilor, în 1963, scoruri 1-0 şi 6-0.

Afla mai multe despre: rangers 

viewscnt
Articole similare