Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amical tare pentru Viitorul în pauza de naţională. Puştii lui Hagi dau piept cu o campioană din Europa

Amical tare pentru Viitorul în pauza de naţională. Puştii lui Hagi dau piept cu o campioană din Europa

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi încearcă să profite la maximum de pauza de campionat dată de jocurile echipei naţionale cu Lituania şi cu Muntenegru. Echipa "Regelui" şi-a programat un meci amical în această perioadă, pentru a-i menţine conectaţi pe jucătorii care nu vor pleca la loturile naţionale.

Viitorul va disputa un amical de lux împotriva echipei lui Moţi şi Keşeru, Ludogoreţ Razgrad, campioana ultimilor şapte ani din Bulgaria.  Meciul se va disputa joi, 15 noiembrie, de la ora 13.00, pe terenul de la Razgrad.
Pentru acest meci, conducerea tehnică a echipei constănţene nu va avea la dispoziţie şase jucători de bază: Ianis Hagi şi Tudor Băluţă - convocaţi la naţionala de seniori pentru partidele cu Lituania şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, Denis Drăguş, Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu şi Radu Boboc - convocaţi pentru partida amicală pe care reprezentativa U21 a României o va disputa cu Belgia U21.
 
Naţionala României va înfrunta Lituania, pe 17 noiembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Apoi, tricolorii lui Cosmin Contra vor juca împotriva naţionalei din Muntenegru, la 20 noiembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Pod Goricom din Podgorica.
 
Naţionala U-21 va juca un meci amical cu Belgia U21, joi, 15 noiembrie, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Afla mai multe despre: viitorul constantaamicalludogoretnationalaliga 1 

viewscnt
Articole similare