Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amicale tari pentru România U21. Tricolorii lui Mutu încep pregătirea pentru EURO 2023 cu Anglia şi cu Georgia

Amicale tari pentru România U21. Tricolorii lui Mutu încep pregătirea pentru EURO 2023 cu Anglia şi cu Georgia
Comentarii

Viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia, în luna septembrie.

Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 a început să îşi planifice meciurile de pregătire. Astfel, primele două partide ale tricolorilor Under 21 se cunosc deja. Jucătorii lui Adrian Mutu vor întâlni Anglia, pe 3 septembrie, şi Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe teren propriu. Locul de disputare şi ora de începere vor fi stabilite ulterior.

Aşadar, naţionala de tineret a României începe pregătirea pentru EURO 2023 cu reprezentativa similară a Angliei. Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc la EURO 2019, în faza grupelor, în Italia, la Cesena, unde jucătorii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi s-au impus cu 4-2.

La începutul lunii iunie, naţionala de seniori a României va avea şi ea aceeaşi adversari. Tricolorii vor disputa două partide amicale şi vor întâlni Georgia, în ţară, pe 2 iunie, şi Anglia, în deplasare, pe 6 iunie.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare