Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

An încheiat pentru Joshua Kimmich, după ciocnirea cu Erling Haaland. "Este un jucător cheie. Absenţa lui va fi greu de compensat"

An încheiat pentru Joshua Kimmich, după ciocnirea cu Erling Haaland. "Este un jucător cheie. Absenţa lui va fi greu de compensat"

Fotbal

Comentarii

Joshua Kimmich, fotbalistul lui Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei, care a fost operat duminică la genunchiul drept, va fi indisponibil până în luna ianuarie, a anunţat clubul său.

Joshua Kimmich a părăsit terenul cu ochii în lacrimi după un duel cu Erling Haaland, în derby-ul de sâmbătă cu Borussia Dortmund, câştigat de Bayern cu 3-2. "Este jucătorul nostru cheie pe postul său (mijlocaş defensiv - n. r.) şi absenţa lui va fi foarte greu de compensat", a declarat imediat după meci antrenorul bavarezilor, Hansi Flick.

Bayern a indicat că jucătorul său a fost operat "cu succes".

Primele meciuri pe care le va rata mijlocaşul sunt cele trei pe care selecţionata Germaniei le va juca în această lună, amicalul de miercuri cu Cehia şi partidele cu Ucraina şi Spania din Liga naţiunilor, de pe 14 şi 17 noiembrie.

"Sperăm să revină rapid, dar în primul rând să se refacă pe deplin", a spus despre Kimmich selecţionerul echipei naţionale, Joachim Loew, într-un comunicat postat pe site-ul Federaţiei germane de fotbal.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare