Experiențe împreună.
You are here:

Ana Bogdan a făcut spectacol la Campionatul Naţional de Super Rally. A fost copilot pentru campionul Simone Tempestini!

Ana Bogdan a făcut spectacol la Campionatul Naţional de Super Rally. A fost copilot pentru campionul Simone Tempestini!

Moto

Comentarii

Ana Bogdan a profitat din plin de perioada de vacanţă după terminarea sezonului de tenis. Frumoasa jucătoare (locul 78 WTA) a fost copilot la Trofeul Bucureşti 1, ultima etapă a campionatului naţional de super rally.

Logodnica preşedintelui federaţiei de automobilism Norris Măgeanu a făcut un echipaj inedit alături de campionul en-titre la raliuri Simone Tempestini. Cei doi nu au participat în concursul oficial. Au preferat să facă show pentru fani. 

Reprezentantul României în Campionatul Mondial de Raliuri WRC i-a servit o porţie zdravănă de adrenalină. Pilotul Napoca Rally Academy a îmbinat drifturile de efect, cu şarjele de viteză la peste 150km/h în linie dreaptă. Ana s-a arătat entuziasmată la final de cursa nebună de pe Bulevardul Kiseleff.
 
A patra româncă din ierarhia mondială, Ana Bogdan speră ca în 2019 să urce în premieră în top 50 WTA. În acest sezon, sportiva originară din Sinaia a atins locul 59 în luna iunie, cea mai bună poziţie a carierei. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe