Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Maria Brânză s-a operat la genunchi. Cum a trăit operaţia "live": "Am înţeles aproape nimic. Uite aşa s-a mai destrămat un mit"

Ana Maria Brânză s-a operat la genunchi. Cum a trăit operaţia "live": "Am înţeles aproape nimic. Uite aşa s-a mai destrămat un mit"

Diverse

Comentarii

Anamaria Brânză s-a operat la genunchi. Maniera simpatică în care şi-a exprimat gânurile pe Facebook.

Campioana Olimpică de la Rio şi multipla campioană mondială la individual şi pe echipe, Ana Maria Brânză a fost obligată să se opereze în urma unei accidentări la genunchi. Sportiva a ales şă-şi exprime gândurile pe Facebook, într-o manieră extrem de simpatică, după prima operaţie suferită în 20 de ani de carieră. Pentru Ana urmează o pauză forţată:

"Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit îmi şi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie. Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat performanţă pe toate planurile. Am zis!

Operaţia a decurs bine  am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu "live"... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de "Finding Nemo" doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit

P.S. era cât pe ce să ratez compotul dat fiind faptul că vizitatorii/aparţinătorii nu au voie să viziteze pacienţii. Norocul meu cu doamnele astistente care m-au răsfăţat cu un borcan întreg de compot P.S.S cu zâmbet înainte, oameni buni" a scris campioana noastră pe contul său oficial de Facebook.

Anamaria Brânză c câştigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, şi 2012–13, egalând recordul deţinut de franţuzoaica Laura Flessel-Colovic. Este de 8 ori campioană naţională şi vicecampioană olimpică la Jocurile de vară de la Beijing din 2008. De asemenea, Anamaria Brânză are 7 medalii de Aur la Campionatele Europene de la Izmir, Kiev, Plovdiv, Sheffield, Zagreb, Strasbourg şi Montreux. 

Afla mai multe despre: ana maria brânză 

viewscnt
Articole similare