Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Maria Popescu a vorbit despre o posibilă retragere din activitate: ''În decembrie vă voi spune ce voi face mai departe!''

Ana Maria Popescu a vorbit despre o posibilă retragere din activitate: ''În decembrie vă voi spune ce voi face mai departe!''

Sporturi

Comentarii

Ana Maria Popescu a făcut un adevărat tur de forţă în privinţa participării la evenimente cu caracter sportiv.

După ce miercuri dimineaţă a fost prezentă la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, unde a participat la semnarea parteneriatului dintre forul olimpic şi o companie de asigurări, la prânz, Ana Maria Popescu a ajuns la sala de scrimă de la Floreasca unde a decernat cupele câştigătorilor la floretă masculin din cadrul ''Cupei României-Sanovita''.

Firesc, la ambele evenimente, a răspuns întrebărilor presei. Aşa am aflat că, în privinţa unei posibile încheieri a activităţii sportive, valoroasa sportivă va lua o decizie în acest sens abia la finalul acestui an.

''Despre decizia pe care o voi lua legat de posibila mea retragere din lumea scrimei, ca sportiv de performanţă, vom discuta la finalul acestui an. Mai precis în luna decembrie. Abia atunci vă voi spune exact ce decizie am luat. În nici un caz nu se pune problema de a mă vedea pe mine lucrând într-un birou. Nu sunt genul'', a explicat Ana Maria.

Cum ne aflăm însă în plină pandemie, iar numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 creşte vertiginos în ţară, Ana Maria Popescu a precizat că se va imuniza şi cu a treia doză de vaccin, declarând că este speriată de ceea ce se întâmplă în ţară. ''Sigur că voi face a treia doză şi îndemn pe toată lumea să se vaccineze. Da, sunt speriată de ceea ce se întâmplă în ţară din cauza îmbolnăvirilor de COVID-19'', a mai precizat Ana Maria Popescu. 

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ana maria popescu 

viewscnt
Articole similare