Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiză din exterior! Unde a câştigat CFR lupta pentru titlu cu FCSB: "Am spus mereu că FCSB are un plus, dar asta a făcut diferenţa!"

Analiză din exterior! Unde a câştigat CFR lupta pentru titlu cu FCSB: "Am spus mereu că FCSB are un plus, dar asta a făcut diferenţa!"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a spus la conferinţa de presă ce a făcut diferenţa între FCSB şi CFR Cluj în lupta pentru titul, după ce formaţia din Gruia şi-a trecut în cont al patrulea trofeu consecutiv de campioană.

Poenaru consideră că FCSB că, din punct de vedere al jocului, traseelor şi al jucătorilor, FCSB a avut mereu un plus, dar diferenţa s-a făcut la experienţă.

"Eu am spus-o... De fiecare dată când am fost pus să fac o comparaţie între cele două am spus că, ca şi joc, trasee, ca şi jucători, FCSB are un plus, dar le lipseşte maturitatea şi experienţa. CFR a câştigat acest campionat prin maturitate şi experienţă, prin gestionare momentelor grele, de criză, de presiune. A făcut diferenţa. Merită, bravo lor!", a spus Ilie Poenaru, la conferinţa de presă dinaintea meciului Clinceni - Sepsi.

Edi Iordănescu, discurs de adio la conferinţa de presă?

CFR Cluj a reuşit să câştige şi al patrulea titlu de campioană la rând în Liga 1 şi a sărbătorit succesul pe terenul celor de la FC Botoşani, după ce trupa lui Edi Iordănescu a câştiga cu 1-0. Campioana României va primi trofeul şi medaliile la ultimul meci, cu FCSB pe teren propriu.

La conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani, Edi Iordănescu a transmis mulţumiri oamenilor de pe lângă echipă, a fost că e mândru şi fericit pentru că a antrenat CFR Cluj. Tehnicianul a făcut şi o dedicaţie către jucători, pe care i-a numit "galacticii". "Sunt mândru că am antrenat această echipă, sunt fericit. A fost o onoare pentru că sunt băieţi cu performanţe şi cu caracter.

Mai am o dedicaţie din partea staffului tehnic. Galacticii, trupa de fotbal, este o dedicaţie pe care o direcţionez şi eu mai departe şi salut toată lumea. Mulţumesc şi conducerii, care în frunte cu Marian şi cu oamenii de bine din jurul clubului, care în momentele grele au rămas în picioare şi au rămas alături de noi",
a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: ilie poenarufcsbcfr clujtitluliga 1 

viewscnt
Articole similare