Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ANALIZĂ făcută de Rednic în presa din Belgia: "Pentru mine, e cel mai bun fundaş lateral din campionat. Ştie să joace pe dreapta şi pe stânga!"

ANALIZĂ făcută de Rednic în presa din Belgia: "Pentru mine, e cel mai bun fundaş lateral din campionat. Ştie să joace pe dreapta şi pe stânga!"
Comentarii

Collins Fai, fotbalistul camerunez al echipei belgiene Standard Liege, ''este croit'' pentru campionatul Angliei, a declarat Mircea Rednic, fostul său antrenor la Dinamo Bucureşti, pentru ziarul La Derniere Heure.

În partida de vineri cu Lokeren, Collins Fai va bifa meciul cu numărul 100 la Standard. Fai a atras atenţia la Dinamo sub comanda lui Mircea Rednic, în care vede un al doilea tată. Românul a explicat că fostul său jucător a devenit o valoare sigură în Pro League.

"Pentru mine, e cel mai bun fundaş lateral din campionat. Ştie să joace pe dreapta şi pe stânga dând acelaşi randament. Am auzit că Hugo Broos (fost selecţioner al Camerunului - n. r.) a spus despre el că este un cadou pentru orice antrenor, sunt 100% de acord cu această afirmaţie. E foarte bun în situaţii de unu contra unu şi şi-a îmbunătăţit jocul poziţional. Nu-i lipsesc decât zece centimetri ca să fie perfect", a spus Rednic despre jucătorul ce are 1,67 m.

În opinia tehnicianului, Fai este pregătit pentru o nouă etapă din cariera sa. "Cred că este croit pentru Premier League. E un campionat care i s-ar potrivi. S-a remarcat la echipa naţională şi la Standard, cred că este deci pregătit şi poate reuşi acolo. Sper totuşi că va mai rămâne puţin la Standard, ca să câştige campionatul. După aceea, voi vorbi pentru el în Anglia", a conchis Rednic, fost jucător şi antrenor al lui Standard.



Fai, care are 26 de ani, a jucat la Dinamo din vara lui 2013 până în ianuarie 2016, când a semnat cu actuala sa echipă.

Standard, printre ai cărei jucători de bază este şi mijlocaşul român Răzvan Marin, este pe locul 4 în clasament, la 14 puncte de liderul Genk, cu cinci etape rămase din sezonul regulat, la finalul căruia punctele se vor înjumătăţi.

Afla mai multe despre: mircea redniccolins faibelgiaanalizacomentariu 

viewscnt
Articole similare