Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiză la final de mandat: "Cred că las echipa într-un punct mai bun decât în momentul în care am preluat-o"

Analiză la final de mandat: "Cred că las echipa într-un punct mai bun decât în momentul în care am preluat-o"

Rugby

Comentarii

Antrenor principal al echipei naţionale de rugby a României din februarie 2012, galezul Lynn Howells (67 de ani) a demisionat din funcţie şi a vorbit despre ce l-a determinat să ia această decizie.

"Sunt evident extrem de întristat de felul cum se încheie colaborarea noastră şi de faptul că trebuie să renunţ la rolul de antrenor principal al echipei României. Aşa cum am spus de fiecare dată, accept şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru performanţele echipei şi pentru faptul că nu am atins obiectivul pe care ni l-am propus în acest turneu, calificarea directă la Cupa Mondială din Japonia 2019 şi că nu am avut succes pe teren atunci când conta rezultatul. Cu toţii trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru astea, dar eu, în special, ca antrenor principal", a declarat antrenorul galez, citat de site-ul frr.ro.

Lynn Howells a precizat că este încrezător în privinţa viitorului rugby-ului românesc: "Este întotdeauna greu sa obţii combinaţia perfectă de jucători noi şi jucători cu experienţă, dar cred că există un nucleu de la care se poate porni de acum încolo. Cred că las echipa într-un punct mai bun decât în momentul în care am preluat-o şi am toată încrederea în jucători".

Afla mai multe despre: lynn howellsanalizarugby 

viewscnt
Articole similare