Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiza lui Basarab Panduru după ce Rapid a răpus-o pe CFR! ”Atitudinea nu a fost cea potrivită, iar asta mă miră!” EXCLUSIV

Analiza lui Basarab Panduru după ce Rapid a răpus-o pe CFR! ”Atitudinea nu a fost cea potrivită, iar asta mă miră!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

CFR Cluj, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon.

Bălan a marcat o dublă în minutele 27 şi 55. Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

Basarab Panduru a fost uimit de înfrângerea pe care a suferit-o Dan Petrescu şi a spus că atitudinea jucătorilor nu a fost cea potrivită. De asemenea, el susţine că giuleştenii au câştigat partida uşor. 

”Atitudinea nu a fost cea potrivită, iar asta mă miră!”

”Nu mă aşteptam, pentru că Rapid în ultima vreme nu a arătat bine. A venit pauza competiţională şi cred că au analizat altfel lucrurile. O tactică bună, s-a gândit bine Iosif să închidă culoarele spre poartă. Practic, în loc de patru, aveau cinci acolo pe mijloc. Tactica bună, tot ce a făcut Rapid a fost bun, dar nu ştiu dacă CFR a venit pregătită pentru meciul ăsta.

Am văzut câţiva jucători care nu mi-au dat impresia că au venit să câştige acest meci. Sunt jucători de mare calitate de la care aştepţi mai multe. Atitudinea nu a fost cea potrivită, iar asta mă miră. A fost de ajuns ca Rapid să marcheze două goluri şi să câştige cumva uşor”, a spus Basarab Panduru, la Telekomsport. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Rapid este pe locul 5, cu 21 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FCSB, care are 24 de puncte, iar pe locul trei se află FC Voluntari, tot cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-cfr-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare