Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ANALIZĂ | Real Madrid caută un înlocuitor pentru Marcelo! Ei sunt cei 3 jucători de pe lista campioanei Europei

ANALIZĂ | Real Madrid caută un înlocuitor pentru Marcelo! Ei sunt cei 3 jucători de pe lista campioanei Europei

Real Madrid

Comentarii

Gruparea blanco este de ceva timp în căutarea unui urmaş al brazilianului Marcelo Viera. Acesta va împlini în acest an 31 de ani şi formaţia merengue a deschis deja câteva piste pe care le urmăreşte cu atenţie.

30 de milioane de euro plătea Real Madrid vara trecută pentru Theo Hernandez. Fotbalistul francez, transferat de la rivala Atletico Madrid nu a convins însă pe Bernabeu şi a fost împrumutat la Real Sociedad. Dar Real Madrid nu a încetat să caute o variantă potrivită care să-i poată călca pe urme lui Marcelo, actualul titular al echipei care s-a impus de 4 ori în ultimii 5 ani în Uefa Champions League.

Sergio Reguilon, fundaş crescut în propria pepinieră este fotbalistul care a lăsat o bună impresie în acest sezon de debut la prima echipă. Dar Reguilon nu este genul de fundaş ofensiv pe care îl caută Los Blancos, adică fundaşul care să semene ca stil de joc cu Marcelo.

Alte 3 piste a deschis Madridul, scrie cotidianul AS, care le prezintă pe fiecare în parte. Detalii, mai jos:

Junior Firpo (Betis Sevilla)

  • vârstă: 22 ani
  • cota de piaţă: 25 milioane euro
  • naţionalitate: spaniolă

Este principalul nume de pe lista Realului pentru înlocuirea lui Marcelo. Real Madrid se gândeşte să-i achite clauza de reziliere a contractului său cu Betis, clauză cifrată la 50 de milioane de euro. Fundaşul în vârstă de 21 de ani se încadrează perfect în ceea ce urmăreşte Real Madrid. Este tânăr, exploziv pe faza de atac şi seamănă ca stil de joc cu Marcelo Viera. În plus, Junior, fotbalist cu origini dominicane are şi cetăţenie spaniolă, ceea ce place foarte mult conducătorilor madrileni.

Marcos Alonso (Chelsea)

  • vârstă: 28 ani
  • cota de piaţă: 45 milioane euro
  • naţionalitate: spaniolă

Crescut de Real Madrid, Marcos Alonso s-ar putea întoarce pe Bernabeu. Este al doilea nume important de pe lista ”albilor” pentru a-l substitui pe viitor pe Marcelo. A fost dorit şi în vara trecută, dar Julen Lopetegui (proaspăt instalat în funcţie atunci) a blocat operaţiunea. Alonso este o piesă de bază în defensiva londonezilor şi pare o ţintă mai greu de atins decât Junior Firpo.

Fran Garcia (Real Madrid Castilla)

  • vârstă: 19 ani
  • cota de piaţă: 150.000 euro
  • naţionalitate: spaniolă

Cea mai la îndemână soluţie vine din interiorul clubului. Fran Garcia este un lateral stânga ofensiv, cu mare potenţial, pe care Real Madrid îl preţuieşte ca atare. Dacă Marcelo rămâne la echipă şi în sezonul viitor, Fran ar putea face pasul pentru a creşte în apropierea lui, în vreme ce Sergio Reguilon ar putea fi împrumutat. Real nu renunţă însă nici la Reguilon, a cărui proiecţie place oficialilor madrileni, dar care îl consideră genul de fundaş de siguranţă, mult mai util pe faza defensivă decât în cea ofensivă. 

Afla mai multe despre: marcelo vierareal madridjunior firpofran garciamarcos alonso 

viewscnt
Articole similare