Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan a "furat" un jucător de la Dinamo şi l-a dus la o altă echipă din L1: "Transferurile nu se opresc aici"

Anamaria Prodan a "furat" un jucător de la Dinamo şi l-a dus la o altă echipă din L1: "Transferurile nu se opresc aici"

Dinamo București

Comentarii

Rămas liber de contract, Aitor Monroy, mijlocaşul central al lui Dinamo s-a transferat la Dunărea Călăraşi, fiind îndrumat acolo de impresarul Anamaria Prodan.

Conform Gazetei, Monroy a semnat pe un an cu formaţia antrenată de Dan Alexa, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

"Dunarea a reuşit al doilea transfer din această vară. Dan Alexa i-a dorit pe cei doi jucători care sunt impresariaţi de mine. Le mulţumesc celor de la Călaraşi că împreună aducem jucători buni la echipă, care să-i ajute în noul sezon de Liga 1. Transferurile nu se opresc aici. Vor mai urma şi în zilele viitoare", spune agentul jucătorului.

Născut pe 18 octombrie 1987, în Spania, Aitor Rueda Monroy şi-a început cariera la academia de juniori a clubului Atletico Madrid şi a mai evoluat pentru UD Logrones, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Sheriff Tiraspol şi Maccabi Petah Tikva.

59 de meciuri are Monroy în Segunda Division B, a treia ligă a campionatului spaniol, pentru echipele Atletico Madrid "B" şi UD Logrones, în perioada 2007-2011.

86 de partide şi un gol a adunat Monroy în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamţ (2011-2013) şi CFR Cluj (2014).

4 jocuri are Monroy în cupele europene. A fost titular la CFR Cluj în tururile preliminare Europa League, în 2014, în duelurile cu Jagodina şi Dinamo Minsk în dublă manşă.

52 de jocuri în prima ligă a campionatului din Israel, între 2015 şi 2017, a evoluat Monroy pentru Maccabi Petah Tikva. În prima jumătate a anului 2015 a jucat pentru Sheriff Tiraspol cu care a câştigat Cupa Moldovei.

Afla mai multe despre: dinamocalarasimutaretransfer 

viewscnt
Articole similare