Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia ei cu Dan Alexa: "Este sufletul meu, iar Laur ştie"

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia ei cu Dan Alexa: "Este sufletul meu, iar Laur ştie"

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan a vorbit, la un an distanţă, de evenimentul de la Giurgiu, atunci când l-a lovit pe Dan Alexa, după un meci al celor de la Astra.

În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul celor de la Astra Giurgiu, iar după un meci terminat la egalitate, 2-2, cu FC Botoşani, a fost surprins un moment în care Anamaria Prodan l-a lovit în faţă pe actualul tehnician de la Rapid. Incidentul ar fi venit ca urmare a faptului că Alexa era aşteptat după meci de o altă femeie. 

Impresarul nu s-a ferit să comenteze incidentul şi a spus totul despre relaţia ei cu Dan Alexa: "Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur ştie. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viaţă unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal şi am greşit când am ripostat. Oricum, băieţaşul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el şi postul să fi văzut pe unde scoateau cămaşa", a declarat Anamaria Prodan pentru GSP

Acelaşi subiect a fost comentat şi de Laurenţiu Reghecampf, care a exclus din start o legătură amoroasă între soţia lui şi Dan Alexa: "Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcţia asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-şi controleze ieşirile. Să nu jignească... Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ţine balanţa, dar de multe ori nu o poţi controla pe Ana. E o fire mai vulcanică", a spus şi antrenorul lui Al Wasl, potrivit GSP. 

Afla mai multe despre: anamaria prodandan alexa 

viewscnt
Articole similare