Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan a vorbit despre prima ofertă concretă pe care a primit-o pentru Ianis Stoica! ”Au venit cu doar un milion, dar patronul nu a vrut!”

Anamaria Prodan a vorbit despre prima ofertă concretă pe care a primit-o pentru Ianis Stoica! ”Au venit cu doar un milion, dar patronul nu a vrut!”

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan, agentul fotbalistului în vârstă de 18 ani, a vorbit despre situaţia actuală în care se află Ianis Stoica.

Jucătorul FCSB-ului a ieşit în evidenţă, în acest sezon. Presa din Anglia a scris că Arsenal l-ar dori, iar patronul Gigi Becali a confirmat că a primit o ofertă de la Arsenal, care nu a fost pe placul lui. La rândul lui, MM Stoica a recunoscut, în direct, la TelekomSport, că Gigi Becali l-a întrebat cu ce preţ ar trebui să fie vândut tânărul jucător. Mai mult decât atât, ieri, s-a scris şi de interesul lui Liverpool pentru Stoica. 

Totuşi, Anamaria Prodan, impresara jucătorului, a vorbit despre singura ofertă concretă pe care a primit-o Gigi Becali pentru Ianis Stoica. Ea a dezvăluit că în urmă cu un an, echipa germană Stuttgart i-a pus pe masă un milion de euro pentru Ianis Stoica, dar Gigi Becali nu a dorit să îl cedeze pe această sumă. 

”Au venit cu doar un milion, dar patronul nu a vrut!”

”Ianis a avut ofertă de la Stuttgart. Eu am vorbit cu Gigi Becali. Acum un an s-a întâmplat. Oamenii dădeau un milion şi au vrut să îl ia înapoi, pentru că el de acolo din Germania venea. Au venit cu doar un milion, dar patronul a zis ‘nu, tată, nu-l vând, lasă, că o să fie mai bine’.

Pe urmă a plecat de acolo, Ianis s-a supărat foarte tare şi agentul este mereu de vină. Păi, de ce nu joc, de ce nu apar mereu în primul 11? Şi eu îi ziceam că e foarte bun, mi-a zis şi Pintilii că nu a mai văzut aşa ceva, era să îi rupă piciorul la un antrenament. Îţi dai seama, copil de 15 ani la vremea aia”, a spus Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

Ianis Stoica a reuşit pentru FCSB în acest sezon 6 goluri, în 14 partide, iar tânărul jucător este cotat la 450 de mii de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: fcsb-ianis stoica-anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare