Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, ascultată de procurori în dosarul meciurilor trunchiate de Gloria Buzău: ”Stau şi mă urmăresc ambiental, în casă, în maşină”

Anamaria Prodan, ascultată de procurori în dosarul meciurilor trunchiate de Gloria Buzău: ”Stau şi mă urmăresc ambiental, în casă, în maşină”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Impresara Anamaria Prodan a fost înştiinţată de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Buzău că telefoanele sale îi sunt ascultate în dosarul meciurilor trunchiate de Gloria Buzău, din sezonul 2014-2015.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de Anamaria Prodan, care a făcut public documentul care atestă monitorizarea acesteia prin ”interceptarea şi înregistrarea comunicaţiilor efectuate prin telefon”. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susţine că este nevinovată.

Am primit o hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Când ştiu că sunt corectă mă enervez... Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Şi că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare şi înregistrare a comunicaţiilor prin telefon.

Nici măcar nu am trecut pe la Gloria Buzău. Nu am legătură cu aşa ceva. Din ce am înţeles e un domn Paşcu (n.r- Virgil Paşcu, ofiţer de integritate la FRF), care a a lucrat în domeniu (n.r- ar fi lucrat la „Doi şi-un sfert”, fosta unitate de Informaţii din MAI). Se pare că el a avut această iniţiativă. Sunt bani aruncaţi degeaba. Ani de zile m-ai supravegheat tu. Şi pe bărbatul meu. Eşti mai bun tu. Dacă ei nu au treabă... Stau şi mă urmăresc ambiental, în casă, în maşină. Am o viaţa plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri!

Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, şi ambiental mă ascultă. Se lăudau toţi prin Federaţie. Am prieteni care îmi spun «Nu te suportă cutare şi cutare». Domnul Paşcu nu mă suportă!”,  a declarat Anamaria Prodan, conform GSP.

Comisia de Disciplină a FRF a suspendat şi sancţionat financiar, în 2016, mai mulţi jucători şi antrenori de la Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: anamaria prodangloria buzauliga 1 

viewscnt
Articole similare