Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la adresa lui Dennis Man: ”La UTA nimeni nu se uita la el. Nu a fost suficient de bărbat şi acum plăteşte”

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la adresa lui Dennis Man: ”La UTA nimeni nu se uita la el. Nu a fost suficient de bărbat şi acum plăteşte”

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan a anunţat că a câştigat în primă instanţă procesul cu Dennis Man. Tribunalul Ilfov i-a dat dreptate impresarei şi îl obligă pe fotbalistul Parmei la o plată imensă.

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la adresa lui Dennis Man: ”La UTA nimeni nu se uita la el. Nu a fost suficient de bărbat şi acum plăteşte” 

În luna ianuarie a anului 2021, Dennis Man se transfera de la FCSB la Parma pentru o sumă record pentru Liga 1.

La acel moment, internaţionalul român era sub contract cu Anamaria Prodan, dar a plecat de la aceasta şi a semnat cu firma fraţilor Becali.

Impresara de 49 de ani nu a putut trece cu vederea peste respectiva ”trădare” şi a reacţionat imediat. L-a acuzat că a rupt unilateral contractul şi l-a dat în judecată pe fostul jucător de la FCSB.

Deczia instanţei nu este definitivă, însă în cazul unui verdict în favoarea agentului, fotbalistul Parmei va fi obligat să achite suma de 350.000 de euro. 

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la adresa lui Dennis Man!

„Este firesc să am câştig de cauză. Nu mai este nimic normal, normalitatea noastră e să furăm, să păcălim, să facem fel şi fel de tertipuri să ieşim dintr-un contract, ceea ce nu se poate. Noi, când am plecat la un drum, el fiind un copil la care nimeni nu se uita, pentru că e foarte greu, din milioane de copii buni, e greu să găsească un manager un talent şi să îl aducă direct la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), e foarte greu. 

Probabil că dacă nu aveam relaţia, fabuloasă la acea vreme, cu Gigi Becali, probabil rămânea pe la UTA şi nu prindea nici echipa mare vreodată. Dar, atunci când ne asumăm un contract şi când eu, Anamaria Prodan, îmi tratez jucătorii ca pe propria familie şi îi ajut în absolut orice, ca tu să ai un asemenea caracter şi să pleci dintr-un contract doar de frica lui Becali sau mai ştiu eu orice frici...înseamnă că nu eşti suficient de bărbat şi te ţine să plăteşti. 

Dacă eu am adus oferta şi am negociat până în ultimul moment, mi se pare corect să plătească, încă o dată mulţumesc justiţiei, şi-a făcut datoria. Acum ar trebui să se ducă la cel care i-a garantat că va câştiga, să întindă mâna, să vedem dacă îi dă cineva vreun ban”, a declarat Anamaria Prodan la PRO Arena. 

Dennis Man a făcut pasul la Parma în iarna lui 2021, după un ultim sezon şi jumătate de excepţie la FCSB, unde a reuşit să marcheze 14 goluri şi să ofere cinci pase decisive în 19 etape de Liga 1.

Daniel Boloca, la mare căutare! Fotbalistul atrage deja atenţia cluburilor din Serie A

Afla mai multe despre: anamaria prodandennis man 

viewscnt
Articole similare