Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, de partea finanţatorului FCSB! ”Gigi Becali poate face orice doreşte, ca peste tot în lume"

Anamaria Prodan, de partea finanţatorului FCSB! ”Gigi Becali poate face orice doreşte, ca peste tot în lume"

FCSB

Comentarii

Iarna trecută, Anamaria Prodan a fost în război total cu familia Becali.

Patronul FCSB a scos-o din schema pe soţia lui Reghe în cazul transferului lui Man la Parma, iar relaţia dintre cele două părţi s-a stricat. După ce totul s-a calmat, Anamaria Prodan pare că nu mai este aşa afectată de ce s-a întâmplat iarna trecută. 

Supărat pe arbitrajele din Liga 1, Becali a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că nu îi va lăsa pe jucătorii convocaţi de la FCSB să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde tricolorii vor paticipa după o pauză de 50 de ani.

Regulamentul este de partea lui Becali. Turneul final nu este în calendarul FIFA, astfel că el le poate da interzis jucătorilor de la FCSB la această acţine a echipei naţioanale.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a declarat că este echipa lui şi ca poate face orice doreşte. 

”Aici nu putem vorbi despre ce este corect şi ce nu. Este echipa lui şi poate face orice doreşte, ca peste tot în lume. Dacă nu vrea să lase fotbaliştii la Olimpiadă, este dreptul lui. Eu, ca impresar, nu am voie să mă bag în aşa ceva, nu ţine de mine şi nu pot face nimic în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare