Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan, despre momentul în care a decis să divorţeze de primul soţ: ”Nu trebuia să afle nimeni”. Când l-a cunoscut pe Reghecampf. EXCLUSIV

Anamaria Prodan, despre momentul în care a decis să divorţeze de primul soţ: ”Nu trebuia să afle nimeni”. Când l-a cunoscut pe Reghecampf. EXCLUSIV

Top Interviuri

Comentarii

Anamaria Prodan a povestit în cadrul emisiunii Top Interviuri despre momentul în care a divorţat de fostul soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara susţine că ea şi fostul soţ au decis să ţină secret divorţul până când cei doi intrau într-o altă relaţie.

Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist, a fost primul soţ al Anamariei Prodan. Cei doi au fost căsătoriţi între 1998 şi 2007 şi au împreună două fete. Anamaria şi Tibi Dumitrescu s-au cunoscut într-un club din Bucureşti şi s-au căsătorit după doar 8 luni. Apoi, s-au mutat în SUA.
Invitată în această ediţie a emisiunii Top Interviuri, moderată de Alexandru Săbău, Anamaria Prodan a povestit că, în 2007, când cei doi au decis să divorţeze, au vrut să ţină totul secret. Acum, la 13 ani de la acel moment, Anamaria spune că a rămas în relaţii excelente cu Tibi Dumitrescu. 
”Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf

Peste ceva timp, Anamaria Prodan a intrat într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf şi cei doi s-au căsătorit. Impresara spune însă că sentimentele dintre ei erau mai vechi şi au mai avut o relaţie în 1997, înainte de căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Dar s-au despărţit atunci, deoarece planurile lor nu coincideau:
”Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică, am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică a mea. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte, ştie că am o viaţă planificată”, a mai povestit Anamaria Prodan la Telekom Sport. 
 
 

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit