Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, despre posibilitatea de a prelua o echipă din Liga 1: "În România poţi face bani la un club mic, dacă nu furi"

Anamaria Prodan, despre posibilitatea de a prelua o echipă din Liga 1: "În România poţi face bani la un club mic, dacă nu furi"

Superliga

Comentarii

Agentul de jucători Anamaria Prodan păstrează suspansul cu privire la clubul din Liga 1 pe care ia în calcul să îl preia, dar subliniază că în România "poţi face bani la un club mic, dacă nu furi, dacă nu-ţi furi căciula".

Zilele trecute, Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Telekom Sport că ar putea prelua o echipă din Liga 1. Dar impresarul nu a luat încă o decizie finală.

Anamaria Prodan, despre posibilitatea de a prelua o echipă din Liga 1

"Nu este nimic sigur. Aştept, vreau să văd, vreau să mă gândesc. E vorba de un club din Liga 1.

Ce patron aş fi? Un patron care ştie fotbal, care vrea să facă lucrurile corect, care vrea să aducă în prim-plan jucători tineri, pe care să-i poată vinde ulterior.

Poţi face bani la un club mic, dacă nu furi, dacă nu-ţi furi căciula. În România sunt angajaţi la cluburi oameni care se gândesc că nu ştiu cât stau acolo şi să-şi facă plinul cât pot... Oameni care au două milioane şi cheltuie opt, pentru că nu-s banii lor şi nu le pasă!", a declarat Anamaria Prodan, la Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: anamaria 

viewscnt
Articole similare