Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan, detalii inedite despre fostul ei soţ: ”Era logodnicul unei prietene bune”

Anamaria Prodan, detalii inedite despre fostul ei soţ: ”Era logodnicul unei prietene bune”

Top Interviuri

Comentarii

Anamaria Prodan a povestit în cadrul emisiunii Top Interviuri cum l-a cunoscut pe primul ei soţ, pe Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist, care atunci era logodit cu una dintre prietenele ei.

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu între 1998 şi 2007, prima ei căsnicie. Impresara a povestit cum s-au cunoscut şi a dezvăluit un amănunt inedit. Tiberiu Dumitrescu era atunci logodit cu una dintre prietenele ei. Însă n-a fost motiv de supărare, deoarece prietena în cauză a început o relaţie cu fostul iubit al Anamariei Prodan:

”Pe primul l-am cunoscut...e o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune şi viaţa a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnişoara şi logodnicul cu mine”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Anamaria Prodan şi Tiberiu Dumitrescu au divorţat în 2007, dar au rămas în relaţii excelente, mai ales că au împreună două fete: ”Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am”, a mai spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf

Peste ceva timp, Anamaria Prodan a intrat într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf şi cei doi s-au căsătorit. Impresara spune însă că sentimentele dintre ei erau mai vechi şi au mai avut o relaţie în 1997, înainte de căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Dar s-au despărţit atunci, deoarece planurile lor nu coincideau:
”Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică, am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică a mea. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte, ştie că am o viaţă planificată”, a mai povestit Anamaria Prodan la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie