Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan îi răspunde lui Cornel Dinu: ”Mă visează noaptea. Şi-ar dori să fie sclipitor cum sunt eu”

Anamaria Prodan îi răspunde lui Cornel Dinu: ”Mă visează noaptea. Şi-ar dori să fie sclipitor cum sunt eu”

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu a avut o reacţie spumoasă la adresa impresarei Anamaria Prodan după ce aceasta i-a aplicat o lovitură de pumn lui Dan Alexa. La rândul său, aceata susţine că Mister a făcut o pasiune pentru ea.

”Un bărbat este fascinat de o femeie care nu-i dă foarte multă importanţă. Este un adversar pe masură pentru mine. Domnia sa recunoaşte că sunt genială. Iar eu sunt genială, într-adevăr! Am un plus că sunt femeie. În lumea asta nu are importanţă dacă eşti geniul al bineului sau al răului.

Eu şi Dinu suntem coloşi în ţara asta. Dar eu sunt cea mai puternică femeie pe care Dinu a văzut-o vreodată şi ar dori foarte tare să fie atât de sclipitor cum sunt eu, chiar pe partea răului.

Dinu este un adversar pe măsură, singurul adversar din România pe măsura mea. Este inteligent, are o anumită sclipire. Mi-e drag să am dialog cu Dinu, vreau să-i demonstrez că a greşit. Eu l-am venerat pe Dinu ca om, am fost pietenă cu el. Pentru mine, Dinu, dacă elimini mizeria din el, rămâne un procent mic de 1 la sută care valoarează enorm. Şi domnia sa ştie că Ana e unică. Cunoaşte şi el evoluţia mea, de când eram mică mă ştie.

L-am invitat să bem şampanie amândoi , vi se pare că am baut? M-am certat si cu Porumboiu, azi sunt cea mai bună prietenă cu el. M-am întâlnit şi cu Victor Becali, m-am salutat, a fost totul în regulă. Sunt deschisă la dialog”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.

viewscnt
Articole similare