Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îl contrazice pe MM Stoica: ”Reghecampf nu a stat niciodată pe sub birouri!”. De la ce a pornit totul

Anamaria Prodan îl contrazice pe MM Stoica: ”Reghecampf nu a stat niciodată pe sub birouri!”. De la ce a pornit totul

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan neagă că Laurenţiu Reghecampf ar fi primit indicaţii de la Gigi Becali în timp ce era antrenor la FCSB.

Mihai Stoica a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea primului 11, dar şi în privinţa anumitor schimbări din timpul jocului.

Managerul a dezvăluit şi cum Gigi Becali a efectuat o schimbare câştigătoare la pauza meciului retur cu Ajax din 2013. În „şaisprezecimil” Europa League, FCSB a pierdut meciul tur cu Ajax, 0-2, s-a impus cu acelaşi scor pe Naţional Arena şi a obţinut apoi calificarea la penalty-uri, 4-2. 

La meciul respectiv antrenor a fost chiar Laurenţiu Reghecampf. Declaraţia lui MM Stoica a infuriat-o pe Anamaria Prodan, care a ieşit şi a negat totul!

„Dacă ar fi fost în puşcărie, nu cred că putea Gigi Becali să sune prin străinătate sau pe Laur când voia el. Eu ştiu toată perioada aceea şi nu îmi aduc aminte să fi sunat Gigi, când voia el… Nu există! E greu cu Laur, nu poţi să îl suni să îi spui ce să facă, când să facă, el e stăpân pe meseria lui, niciodată nu o să accepte aşa ceva.

Că vorbeşte cu patronul… e normal să vorbească cu patronul. Dar eu îl ştiu cel mai bine pe Reghecampf, niciodată nu o să accepte el să îi spună cineva, nici de la puşcărie, nici de la palat, de niciunde, să facă ceva.

El nu o să stea vreodată să zică: 'A vrut Gigi Becali, de aia nu am câştigat'. Reghecampf, dacă a făcut performanţă, a făcut pentru că a stat cu capul sus, niciodată nu a stat pe sub birouri”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaanamaria prodanlaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare