Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îl taxează pe Daniel Pancu: "Când vezi că nu mai faci faţă şi nu mai eşti dorit, eu cred că trebuie să ai foarte multă demnitate"

Anamaria Prodan îl taxează pe Daniel Pancu: "Când vezi că nu mai faci faţă şi nu mai eşti dorit, eu cred că trebuie să ai foarte multă demnitate"

Rapid

Comentarii

Anamaria Prodan îl taxează pe Daniel Pancu, care ezită să accepte funcţia de preşedinte al grupării giuleştene.

Anamaria Prodan, agentul actualului antrenor de la  Rapid, Dan Alexa, crede că Daniel Pancu ar trebui să aibă mai multă demnitate. Îndepărtat de pe bancă, Daniel Pancu este încă antrenorul principal al Rapidului, în acte, conducerea oferindu-i funcţia de preşedinte.

"N-aş putea să comentez subiectul ăsta fiind cumva implicată. Eu sunt managerul lui Alexa, deci e greu să comentez. Numai că are un manager, poate să hotărască. Eu mai spun un lucru, aşa ca manager de antrenori şi jucători: când lucrurile nu merg, când nu mai eşti dorit, când vezi că nu mai faci faţă, eu cred că trebuie să ai foarte multă demnitate.

Ai un contract, nu spune nimeni, domne, ai un contract foarte clar, te duci frumos, negociezi, îţi negociază managerul, dar să tot vii, vreau, nu mai vreau, stai că m-am sucit iarăşi, eu nu le înţeleg, eu sunt omul dintr-o bucată.

Că vrea să fie astăzi preşedinte, mâine antrenor, cel mai bun exemplu îl aveţi pe Adrian Mutu, care a făcut cu brio faţă în ambele meserii. Adică şi eu am încercat mai multe meserii, e foarte important să fii polivalent, să-ţi demonstrezi în primul rând ţie că poţi.

Dar ceea ce decide Pancu este numai treaba lui şi a managerului lui, dar cred că e un joc ciudat, aşa, ceea ce se întâmplă şi nu merită Rapidul aşa ceva. E un club mult prea mare şi prea frumos ca să planeze discuţiile şi subiectele astea din presă non stop. Astăzi este, a acceptat, mâine nu mai vrea, nu ştiu", a declarat Anamaria Prodan, pentru Telekom Sport.

Pancu ezită să accepte funcţia de preşedinte al Rapidului

Pancu a pregătit-o pe Rapid încă de pe vremea când giuleştenii jucau în Liga 3 şi a adus-o în Liga 2 cu speranţe mari la promovare în prima ligă. Totuşi, după o serie de rezultate proaste, simbolul Giuleştiului a fost îndepărtat din funcţia de antrenor, locul său fiind luat de Dan Alexa.

Lui Pancu i-a fost propus postul de preşedinte, însă fostul atacant n-a acceptat încă noua funcţie pentru că are condiţii. "Dacă accept, sunt clar mai mult pe partea sportivă, pe partea tehnică, relaţia cu antrenorul, cu jucătorii, suporterii, presa. Nu mă duci pe mine să semnez acte sau să mă ocup de paza de la stadion, oricum nu mă pricep", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare