Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan, în alertă! S-a întâmplat după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan, în alertă! S-a întâmplat după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man

Serie A

Comentarii

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma se dispută cu toate "armele" pe masă. Cele două părţi se pregătesc de proces, după ce Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe fotbalist. Ex-jucătorul lui Gigi Becali a fost "blindat" cu unul dintre cei mai renumiţi avocaţi.

Anamaria Prodan a fost sărită din schemă de Gigi Becali în privinţa transferului de la FCSB la Parma. Agenta nu a acceptat suma pe care omul de afaceri a vrut să i-o ofere şi l-a acţionat în instanţă pe fotbalist. 

Dennis Man a fost "blindat" în procesul cu Anamaria Prodan

La mijloc sunt despăgubiri mari pe care Anamaria Prodan le cere fotbalistului. În faţa acestui caz dificil, Giovanni Becali şi cei din jurul lui Dennis Man au adus o "armată" bine pregătită, care să-l facă învingător în proces. 

Giovanni Becali, cel care îi va deveni impresar lui Dennis Man, după cum susţine vărul lui Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre ce se întâmplă. 

Agentul a susţinut că atacantul naţionalei României e apărat inclusiv de reputatul avocat Jean Louis Dupont, cel care a revoluţionat fotbalul. 

"Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului Steaua (n.r. - FCSB), un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă", a declarat Giovanni Becali pentru Realitateasportiva.net

Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul sumei de 11 milioane de euro, la care se mai pot adăuga 2 milioane de euro, în funcţie de performanţele ulterioare. 

Cine e Jean Louis Dupont

În prezent avocat, belgianul născut în 1964 este un fost fotbalist, care a influenţat decisiv fotbalul modern. Printre altele, demersul juridic al lui Jean Louis Dupont a schimbat regulile de transfer în fotbal.

El a făcut parte din echipa juridică care a condus hotărârea Bosman, care a obligat FIFA şi UEFA să încheie sistemul de transfer şi cota naţionalităţii din UE. 

Legea Bosman a dat dreptul jucătorilor aflaţi la final de contract să semneze cu oricare altă echipă şi de asemenea a eliberat transferul jucătorilor în Europa, ridicând regula numărului limitat de jucători străini din UE.

Bosman era un jucător ce nu s-a remarcat în mod special în fotbalul mondial. Destul de bun încât să aibă 20 de selecţii la echipa naţională de tineret a Belgiei pe când evolua de la 18 ani la prima echipă a lui Standard, el a schimbat totuşi fotbalul aşa cum nimeni n-a mai făcut-o.

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...