Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan, încă o lovitură de la Giovanni în faţa lui Gigi Becali! Finanţatorul FCSB s-a pus de acord cu impresarul

Anamaria Prodan, încă o lovitură de la Giovanni în faţa lui Gigi Becali! Finanţatorul FCSB s-a pus de acord cu impresarul

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan şi Giovanni Becali reprezintă mai mulţi fotbalişti de la FCSB, iar cei doi încă îşi dispută supremaţia în faţa finanţatorului FCSB, Gigi Becali, în privinţa transferurilor jucătorilor. Încă o dată, se pare că Ioan Becali îi poate lua faţa rivalei sale, cu care a ajuns într-un conflict.

Ruptura dintre cele două tabere, Anamaria Prodan - Gigi Becali/Ioan Becali, s-a produs odată cu transferul lui Dennis Man la Parma. Atunci, finanţatorul FCSB l-a lăsat pe vărul său să culeagă laurii mutării, deşi impresara era cea care-l reprezenta pe fotbalistul care a doborât un record în Liga 1. 

Acum, Giovanni Becali e pregătit să facă încă un transfer de la FCSB prin care să-şi demonstreze supremaţia în privinţa echipei care vinde cel mai bine din România. Agentul a anunţat numele următorului fotbalist care poate pleca de la echipa antrenată de Toni Petrea. 

Giovanni Becali, o nouă demonstraţie de forţă în faţa rivalei Anamaria Prodan

Gigi Becali aşteaptă următorul transfer de la FCSB, iar pe listă se află jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase, Octavian Popescu, Olimpiu Moruţan sau Andrei Vlad. 

Dintre aceştia, Giovanni Becali crede că primul care va pleca de la FCSB va fi căpitanul Florin Tănase, unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului. De altfel, agentul a anunţat, de-a lungul timpului, că mai multe echipe din străinătate s-au arătat interesate de fotbalistul venit de la Viitorul, în 2016. 

Întrebat care este primul fotbalist care ar putea pleca din club, Ioan Becali nu a ezistat: "Cred că Tănase va pleca, dar după ce Steaua (n.r. - FCSB) va rezolva problema grupelor Champions League sau Europa League", a declarat Giovanni despre jucătorul său, pentru Telekom Sport. 

Dacă transferul se va realiza, Giovanni Becali îşi va creşte puterea la FCSB în faţa rivalei Anamaria Prodan, care a deţinut mulţi fotbalişti în cadrul lotului, atunci când Laurenţiu Reghecampf a antrenat echipa. 

Inclusiv discursurile lui Giovanni şi Gigi Becali sunt asemănătoare în privinţa lui Florin Tănase. Finanţatorul FCSB a anunţat că nu e dispus să-şi lase căpitanul să plece mai devreme de o calificare într-o grupă europeană. 

Pactul făcut de Anamaria Prodan şi Gigi Becali la FCSB

Anamaria Prodan, cea care l-a dat în judecată pe Dennis Man, a făcut un pact cu Gigi Becali, pentru ca fotbaliştii pe care încă îi reprezintă la FCSB să nu aibă de suferit. 

Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Gabriel Simion, Lucian Filip, sau Robert Ion sunt fotbaliştii de la FCSB reprezentaţi de agentă: ”Doar n-o să credeţi că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine", declara soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...