Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, lovită dur în orgoliu de Victor Becali. Declaraţia care o va scoate din sărite

Anamaria Prodan, lovită dur în orgoliu de Victor Becali. Declaraţia care o va scoate din sărite

Fotbal intern

Comentarii

Victor Becali i-a aplicat o lovitură în orgoliu Anamariei Prodan şi spune că, în fotbalul românesc, nu există nicio altă firmă de impresariat pe care să o considere concurentă.

Odată cu ieşirea din închisoare, fraţii Victor şi Giovanni Becali au revenit puternic pe piaţa transferurilor şi au reuşit câteva mutări foarte importante.

Pe aceeşi piaţă activează şi Anamaria Prodan, care s-a autointitulat în repetate rânduri drept cea tare impresară. Victor Becali vine însă acum îi o loveşte direct în orgoliu.

Anamaria Prodan, lovită în orgoliu de Victor Becali: ”Ce concurenţă?”

De-a lungul timpului, fraţii Victor şi Giovanni Becali au realizat cele mai importante transferuri ale fotbaliştilor români. Cei doi i-au avut sub contract inclusiv pe Gică Hagi şi Gică Popescu.

Însă influenţa lor în această lume s-a prăbuşit după ce au ajuns în spatele gratiilor, în urma unor condamnări primite în Dosarul Transferurilor.

Totuşi, după ce au ieşit din închisoare, fraţii Becali au început din nou să atragă atenţia prin transferurile pe care le-au realizat.

În ianuarie 2021, Victor şi Giovanni Becali au stabilit recordul pentru cel mai scump transfer din Liga 1, Dennis Man, de la FCSB la Parma, contra sumei de 11 milioane de euro.

Însă, în ultimul an, au reuşit şi alte transferuri importante: Valentin Mihăilă la Parma, Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray. Sunt cele mai importante mutări făcute de fotbalul românesc în ultimii ani.

Întrebat despre concurenţa cu Anamaria Prodan, Victor Becali i-a aplicat impresarei o lovitură în orgoliu şi spune că firma pe care o deţine împreună cu fratele său este singura din România care contează la capitolul transferuri:

”Hai să ne înţelegem. Ce concurenţă, domnule? Chiar credeţi că firma noastră a avut vreodată concurenţă în România? Ce concurenţă a existat? A existat şi există o singură firmă de impresariat.

Atât mă interesează să spun. Eu nu vorbesc despre persoane... Cine a făcut în ultimul an de zile transferuri? În ultimul an: Mihăilă, Man, Moruţan, Cicâldău... Şi atunci despre ce discutăm?”, a declarat Victor Becali la Gsp LIVE.

Cele mai importante transferuri făcute de fraţii Becali în ultimii ani, din Liga 1:

  • Dennis Man - de la FCSB la Parma - 11 milioane de euro
  • Vlad Chiricheş - de la FCSB la Tottenham - 9,5 milioane de euro
  • Valentin Mihăilă - de la Craiova la Parma - 8,5 milioane de euro
  • Florin Gardoş - de la FCSB la Southampton - 6,8 milioane de euro
  • Alex Cicâldău - de la Universitatea Craiova la Galatasaray - 6,5 milioane de euro
  • Olimpiu Moruţan - de la FCSB la Galatasaray - 3,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare