Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? "Stanciu nu are ofertele pe care le spune ea! Minte şi pune presiune"

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? "Stanciu nu are ofertele pe care le spune ea! Minte şi pune presiune"
Comentarii

Anamaria Prodan a anunţat că negocierile pentru transferul lui Nicolae Stanciu sunt pe ultima sută de metri, însă nu a dorit să dezvăluie numele echipei la care va ajunge fotbalistul!

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna? "Stanciu nu are oferte! Minte şi pune presiune"

Presa din Cehia a răbufnit după ultimele declaraţii făcute de Anamaria Prodan. Acesţia acuză impresarul că minte şi că doar vrea să atragă atenţia asupra internaţionalului român.

Conform celor spuse de presa din Cehia, nu există oferte pe numele lui Stanciu in acest moment. Mijlocaşul mai are contract cu gruparea cehă până în 2023!

"O singură propoziţie a Anamariei Prodan a fost suficientă ca să facă furori în Cehia. Agentul lui Nicolae Stanciu a spus că lucrează la plecarea acestuia în afara Europei şi că lucrurile sunt „fierbinţi”.

Totuşi, conform cotidianului Sport, situaţia este departe de a fi fierbinte! Nu există nicio ofertă specifică pe masa şefului clubului Jaroslav Tvrdík. Cu toate acestea, nu poate fi exclus faptul că situaţia se poate schimba in cursul lunii ianuarie. Aşa procedează înaintea fiecărei perioade de transferuri, sperând ca praghezii să-i mărească salariul.

Anamaria Prodan are darul de a difuza în mass-media informaţii care fac furori. In cazul lui Stanciu este deja ceva normal şi foarte des. Doar americanii de la FC Dallas din MLS il urmăresc pe Nico in acest moment.

De îndată ce se deschide fereastra de transferuri, Anamaria Prodan începe să se facă auzită. Sursele dezvăluie că nu există oferte pe numele jucătorului, aceasta este doar o tactică pentru a pune presiune, minte!", scrie presa din Cehia. 

De când a semnat cu Slavia Praga, Nicuşor Stanciu a devenit unul dintre cei mai respectaţi jucători din campionatul Cehiei.

Românul a fost desemnat cel mai bun străin din 1.Liga în ultimele două sezoane şi a câştigat şi premiul de cel mai bun mijlocaş din campionat în 2020.

Trecut pe la Unirea Alba Iulia şi FC Vaslui, Stanciu a plecat de la FCSB în vara lui 2016, transferându-se la Anderlecht. A urmat Sparta Praga (ianuarie 2018-ianuarie 2019) şi Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

  • 11 goluri a marcat Stanciu pentru Slavia Praga!

​Anamaria Prodan anunţă transferul lui Nicolae Stanciu

"Acum încerc să finalizez transferul lui Stanciu. E surpriză unde. Nu în Europa. În rest, vedem ce o să se întâmple. Cu Stanciu cred că se va finaliza acum. Am fost foarte aproape şi sezonul trecut. Undeva unde trebuie să câştige bani acum. La căldură, că uite ce frig e aici.", a declarat, recent, Anamaria Prodan.

  • 7 milioane de euro e cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

EXCLUSIV | MM Stoica, detalii despre transferul lui Stanciu: ”Poate să facă bani mulţi în Arabia”

Afla mai multe despre: anamaria prodannicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare