Experiențe împreună.
You are here:

Anamaria Prodan revine cu noi explicaţii. De ce l-a lovit pe Alexa şi cum a reacţionat când a fost întrebată dacă Reghecampf mai e soţul ei

Anamaria Prodan revine cu noi explicaţii. De ce l-a lovit pe Alexa şi cum a reacţionat când a fost întrebată dacă Reghecampf mai e soţul ei

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan revine cu noi explicaţii, după ce sâmbătă a fost surprinsă lovindu-l pe antrenorul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa.

Agentul de jucători susţine că motivul conflictului ar fi fost strict legat de un transfer făcut în această vară.

"Normal că mi-e ruşine de ce am făcut. Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Mi-am apărat antrenorii şi jucătorii întotdeauna, mai aprig decât aici. Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul ăşta al meu a umbrit atâtea gesturi frumoase care s-au întâmplat în perioada asta.

A fost vorba de un transfer nereuşit, cu toate că după un meci nu poţi să îţi dai cu părerea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, el s-a îndârjit şi cumva m-a provocat. Bineînţeles, nu se aştepta nimeni la aşa ceva.

Când am văzut cum au reacţionat ceilalţi bărbaţi din fotbalul românesc, m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să plece către altcineva", a spus Anamaria Prodan, la Pro TV.

Întrebată la acelaşi post de televiziune dacă Laurenţiu Reghecampf mai este soţul ei, Anamaria Prodan a arătat verigheta.

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...