Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan surprinde din nou: "Stanciu ar fi trebuit să ajungă la Real Madrid". Ironie dură la adresa dinamoviştilor: "Ei nu văd mingea"

Anamaria Prodan surprinde din nou: "Stanciu ar fi trebuit să ajungă la Real Madrid". Ironie dură la adresa dinamoviştilor: "Ei nu văd mingea"
Comentarii

Nicolae Stanciu a reprezentat subiectul celui mai controversat transfer din această iarnă. Mijlocaşul naţionalei a plecat de la Sparta Praga şi a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate cu Al Ahli, unde va câştiga 2,5 milioane de euro pe an.

"Eu n-am voie să vorbesc despre sumele de transfer. Am spus doar că e undeva la 10 milioane. Am greşit, că n-aveam voie să vorbesc. Stanciu ar fi trebuit să ajungă la Real Madrid din punct de vedere fotbalistic, dar dorinţa e a oamenilor slabi. În schimb, voinţa e a oamenilor puternici.

Am vrut să-l duc pe Stanciu undeva unde să facă bani şi să joace fotbal pentru a veni la echipa naţională. Toţi jucătorii care jucau în Arabia Saudită au ajuns la naţională. Dacă vreuna din primele 5 echipe din Arabia Saudită joacă cu oricare echipă de la locul 4 în jos din Liga 1, noi nu vedem mingea! Se poate ca Dinamo să nu vadă mingea într-un astfel de meci" , a declarat agentul lui Stanciu, Anamaria Prodan, pentru GSP Live.

Afla mai multe despre: stanciuanamaria prodanal ahli 

viewscnt
Articole similare