Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Reghecampf despre Panduru: ”Sunt foarte mândră de Laur că l-a adus pe Pandi. E unul dintre cei mai buni!”

Anamaria Reghecampf despre Panduru: ”Sunt foarte mândră de Laur că l-a adus pe Pandi. E unul dintre cei mai buni!”

Fotbal

Comentarii

Anamaria Reghecampf, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a comentat la Telekom Sport cooptarea lui Basarab Panduru în staff-ul soţului ei de la Al Wasl.

Anamaria Reghecampf a comentat la Telekom Sport cooptarea lui Basarab Panduru în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl: ”Sunt foarte, foarte mândră de Laur că l-a adus pe Pandi. Pentru mine Panduru este unul dintre cei mai buni analişti, cunoaşte foarte mult fotbal. E sufletul meu, îl iubesc tare mult. Suntem prieteni de când eram copii, cu toată că m-a criticat întotdeauna. Un om foarte corect, chiar şi împotriva mea a fost mereu vehement, prietenia noastră nu l-a împiedicat să mă critice” a mărturisit soţia lui Reghecampf la Telekom Sport.

Ea a explicat şi cum s-a ajuns la această colaborare: ”Sunt profesionişti, văd fotbalul la fel, au o prietenie aparte. Ei vorbesc de ani de zile, acum au hotărât să meargă împreună. Pandi aşteaptă acum să-şi procure viza. Pregătirea din câte am înţeles se va face în grupuri de câte zece. Campionatul se va relua undeva spre finalul lui august din ce am auzit eu” a mai spus Anamaria Reghecampf la Sport Report.

Afla mai multe despre: pandurureghecampf 

viewscnt
Articole similare