Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti a mai pus ochii pe un jucător de la Real Madrid. Ce transfer pune la cale tehnicianul italian

 Ancelotti a mai pus ochii pe un jucător de la Real Madrid. Ce transfer pune la cale tehnicianul italian

Premier League

Comentarii

Potrivit presei din Anglia, Carlo Ancelotti vrea să-l transfere la Everton pe Isco Alarcon, mijlocaşul formaţiei Real Madrid.

După ce i-a ieşit cu James Rodriguez, Ancelotti vrea încă un fotbalist de la Real Madrid. Englezii anunţă că Everton a intrat în cursa pentru semnătura mijlocaşului spaniol, pe care Real Madrid vrea 45-50 de milioane de euro.

Isco nu-şi mai găseşte locul în echipa lui Zinedine Zidane, iar Real Madrid ar fi dispusă să renunţe la serviciile sale. Mai ales că Florentino Perez vrea să strângă mai mulţi bani din vânzarea unor jucători care nu intră în planurile antrenorului, pentru a face loc noilor transferuri galactice, Haaland şi Kylian Mbappe.

Everton l-a luat pe James Rodriguez de la Real Madrid, iar intuiţia lui Ancelotti nu a dat greş. Columbianul s-a integrat de minune pe Goodison Park şi ar putea face acum pereche din nou cu Isco, unul dintre apropiaţii săi din perioada Real Madrid.

Cota de piaţă a mijlocaşului de 28 de ani a scăzut dramatic până la 20 de milioane de euro, dar fotbalistul originar din Benalmadena este în continuare pe lista cluburilor bune ale Europei. Sevilla, Arsenal şi acum Everton sunt primele cluburi înscrise în lupta pentru semnătura jucătorului spaniol.

Italienii au anunţat că şi Juventus, dar şi AC Milan au pus ochii pe talentatul mijlocaş supranumit de coechipieri ”Magisco”. Momentan, Carlo Ancelotti vrea să ştie exact pe ce buget de transferuri va conta pentru stagiunea viitoare, apoi va face o ofertă pentru jucătorul lui Real Madrid.

Everton este o 8 în Premier League, cu 49 de puncte, la şase puncte de locurile care duc în UEFA Champions League în stagiunea viitoare. Trupa lui Ancelotti are 14 victorii şi 10 înfrângeri în acest sezon. 

Afla mai multe despre: iscocarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare