Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti a prins curaj după ce a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: ”Real Madrid nu moare niciodată!”

Ancelotti a prins curaj după ce a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: ”Real Madrid nu moare niciodată!”
Comentarii

După ce a trecut de Manchester City cu Real Madrid (1-1, 3-4 la loviturile de departajare) în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, miercuri seara, Carlo Ancelotti a subliniat sacrificiile defensive făcute de jucătorii săi.

Ancelotti, după Real Madrid - Manchester City

"Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile. Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea morţi, dar Real nu moare niciodată. Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna", a spus Ancelotti.

La râmdul său, Pep Guardiola a mulţumit jucătorilor, spunând că aceştia au dat tot ce au putut. "Le mulţumesc jucătorilor mei, din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali. Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului. Am dat totul, aşa că nu am niciun regret".

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City.

Afla mai multe despre: ancelottimanchester cityreal madrid 

viewscnt
Articole similare