Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti, mesaj direct pentru Hazard: ”Problema lui e că are un antrenor care preferă alţi jucători!”

Ancelotti, mesaj direct pentru Hazard: ”Problema lui e că are un antrenor care preferă alţi jucători!”

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti nu l-a menajat deloc pe Eden Hazard, starul formaţiei Real Madrid.

Aflat într-un moment dificil al carierei sale, Eden Hazard a fost contrat dur de Carlo Ancelotti, tehnicianul formaţiei Real Madrid.

Întrebat într-o conferinţă de presă despre situaţia lui Eden Hazard, experimentatul antrenor italian a explicat: ”Poate juca în 4-3-3 în stânga sau în 4-4-2 în spatele vârfului sau stânga. El este apt de joc, problema lui este că are un antrenor care preferă alt jucător. Nu are statut de star pentru că a avut multe accidentări” a spus Ancelotti, care apoi a îndulcit tonul: ”Sunt sigur că îşi va recupera cea mai bună versiune a sa. Este un fotbalist care are totul: calitate, motivaţie. Trebuie să suporte situaţia de acum, pentru că uneori antrenorul poate prefera alţi jucători în primul 11„ a mai spus Carlo Ancelotti.

Hazard s-a accidentat foarte des şi a ratat aproape 60 de meciuri de când s-a transferat de la Chelsea la Real Madrid.

Presa engleză a scris recent că Newcastle ar vrea să-l transfere în iarnă de la Real Madrid. Belgianul a costat-o pe Real Madrid 100 de milioane de euro, dar până acum nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, în special din cauza numeroaselor accidentări suferite.

Afla mai multe despre: carlo ancelottieden hazard 

viewscnt
Articole similare