Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti poate transfera un super fundaş la Real Madrid! Cele trei ţinte de pe lista antrenorului italian

Ancelotti poate transfera un super fundaş la Real Madrid! Cele trei ţinte de pe lista antrenorului italian

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă informează că Real Madrid monitorizează situaţia a trei fundaşi care ar urma să rămână liberi de contract.

Real Madrid a dat lovitura cu David Alaba, fotbalist pe care l-a adus liber de contract, după ce contractul austriacului cu Bayern Munchen a expirat.

OKDiario anunţă că madrilenii vor păstra această strategie şi pentru vara viitoare, iar trei fundaşi ar fi pe lista lui Carlo Ancelotti pentru stagiunea viitoare. Toţi trei sunt în situaţia de a nu-şi fi prelungit contractele actuale cu echipele lor de club.

Primul nume pe listă este Antonio Rudiger, fundaşul naţionalei Germaniei şi al celor de la Chelsea. Al doilea nume este tot un german, dar de la Bayern Munchen. Este vorba despre Niklas Sule, jucător care aproape sigur va pleca în vara viitoare din Bavaria. În fine, al treilea nume luat în calcul de conducerea madrilenilor este Alesio Romagnoli, care acum joacă la AC Milan.

Toţi trei îşi termină contractele în iunie 2022, iar Real Madrid monitorizează cu atenţie situaţia lor. Antonio Rudiger are 28 de ani şi este cotat la 35 de milioane de euro. El ar fi principala ţintă a Realului, dar jucătorul este dorit şi de PSG şi de Bayern Munchen.

Niklas Sule are 26 de ani şi o cotă similară de piaţă, în timp ce Alesio Romagnoli are 26 de ani şi o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro. Acesta din urmă ar fi o solicitare a antrenorului Carlo Ancelotti. 

Afla mai multe despre: rudigersuleromagnolireal madrid 

viewscnt
Articole similare