Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti pregăteşte o surpriză la primul meci pe Santiago Bernabeu. Apariţie neaşteptată în primul 11 al Realului

Ancelotti pregăteşte o surpriză la primul meci pe Santiago Bernabeu. Apariţie neaşteptată în primul 11 al Realului

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul AS anunţă că tânărul Antonio Blanco va fi titular în partida Real Madrid - Celta Vigo.

Duminică, de la ora 22:00, Telekom Sport transmite primul meci după mai bine de 600 de zile al Realului pe noul Estadio Santiago Bernabeu.

Antonio Blanco, titular în Real Madrid - Celta Vigo

Cotidianul spaniol AS anunţă că antrenorul Carlo Ancelotti va apela la un jucător surpriză pentru acest duel. Este vorba despre tânărul Antonio Blanco, un jucător de mare perspectivă, pe care italianul este cumva obligat să-l folosească.

Casemiro nu va putea evolua în acest meci, astfel că cel mai probabil, Antonio Blanco va fi jucătorul care îi va lua locul. Alături de el vor juca Isco şi Asensio sau Luka Modric. Casemiro vine după o călătorile lungă în America de Sud alături de echipa sa naţională şi va juca în noaptea de joi spre vineri, contra naţionalei statului Peru. Astfel, brazilianul va avea mai puţin de 24 de ore de odihnă.

Cotat la 5 milioane de euro, Antonio Blanco Conde a crescut la Real Madrid şi are 21 de ani. A debutat în naţionala mare a Spaniei în 2021 şi a fost promovat în acelaşi an la prima echipă a Realului. Este fost internaţional U19 şi U21 al Spaniei şi a bifat deja patru partide pentru prima echipă a Realului. Oficialii clubului şi stafful tehnic condus de Carlo Ancelotti îl consideră pe Blanco unul dintre pariurile de viitor ale clubului. Campion European atât la U17, cât şi la U19, Blanco a făcut parte din echipa Realului care a cucerit UEFA Youth League în sezonul 2019-2020.

Afla mai multe despre: antonio blancoreal madridcarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare