Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti pregăteşte un schimb de jucători neaşteptat. Ce jucător vrea să aducă şi de cine vrea să scape

Ancelotti pregăteşte un schimb de jucători neaşteptat. Ce jucător vrea să aducă şi de cine vrea să scape

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Carlo Ancelotti vrea să-l aducă la Real Madrid pe Jules Kounde.

Fundaşul Sevillei a devenit una dintre principalele ţinte ale lui Carlo Ancelotti, proaspăt reinstalat în funcţia de antrenor principal la Real Madrid.

În contextul în care Sergio Ramos, aproape sigur va pleca de la Real, Ancelotti caută soluţii entru linia defensivă. Iar cea mai bună soluţie, consideră italianul, este Jules Kounde (22 de ani) fundaşul francez al Sevillei.

Curtat de foarte multe cluburi mari din Europa, Kounde este cotat la 60 de milioane de euro, o sumă pentru care Sevilla l-ar putea ceda, scrie presa spaniolă. Dar, Carlo Ancelotti vrea să profite de interesul andaluzilor pentru Isco Alarcon, aşa că tranzacţia ar putea fi facilitată de acest detaliu.

Un schimb de jucători plus o sumă de bani, pentru ca Real Madrid să nu fie nevoită să investească atât de mult într-un fundaş central. Presa iberică susţine că madrilenii ar mai trebui să achite 25-30 de milioane de euro pentru fundaşul în vârstă de 22 de ani. Momentan, totul pare la nivel de speculaţie, dar perioada de transferuri se anunţă una foarte atractivă pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: carlo ancelottiiscojoules kounde 

viewscnt
Articole similare