Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anderlecht este disperată să-l vândă pe Nicolae Stanciu. Amănunte neştiute din interiorul clubului

Anderlecht este disperată să-l vândă pe Nicolae Stanciu. Amănunte neştiute din interiorul clubului

Stranieri

Comentarii

Şefii lui Anderlecht sunt nerăbdători să-l vândă pe Nicolae Stanciu, deoarece situaţia financiară a clubului nu este strălucită. Hein Vanhaezebrouck nu are buget de transferuri pentru această iarnă şi este nevoit să vândă un jucător pentru a face rost de bani pentru întăriri.

Stanciu nu a reuşit să se adapteze la Anderlecht şi sunt şanse foarte mici să continue. Mijlocaşul român este dorit cu insistenţă de Sparta Praga, însă cehii n-ar vrea să ofere mai mult de patru milioane de euro. De partea cealaltă, Anderlecht şi-ar dori să recupereze cât mai mult din investiţia de 10 milioane de euro pe care a făcut-o în transferul lui Stanciu. Deci cele patru milioane de euro nu sunt considerate o sumă potrivită pentru transfer.

Pe de altă parte, situaţia economică a clubului obligă la această mutare. Potrivit rtbf.be, Anderlecht are datorii de 30 de milioane de euro. Clubul a fost preluat de omul de afaceri Marc Couck, însă acesta îşi va intra în drepturi abia de la 1 martie. Ceea ce înseamnă că nu poate asigura acum un buget de transferuri. Însă nici vechii proprietari nu mai au acum motive să-şi rişte banii.

La mijloc este prins antrenorul Hein Vanhaezebrouck, care are nevoie de întăriri în această iarnă, după un parcurs dezamăgitor în prima parte a campionatului. Singura variantă pentru a face rost de bani este ca Anderlecht să vândă jucători. Primul pe lista plecărilor este Nicolae Stanciu, dar ofertele nu sunt foarte multe. Cea mai clară este cea de la Sparta Praga, însă suma propusă este considerată mică, în condiţiile în care Stanciu a costat 10 milioane de euro. Totuşi, sunt şanse destul de mari să se ajungă la un acord.



Cu banii primiţi pe Nicolae Stanciu, Anderlecht ar putea astfel să facă unele transferuri necesare pentru partea a doua a sezonului.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtsparta praga 

viewscnt
Articole similare