Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anderlecht - Standard. Derby pentru titlu în Belgia

Anderlecht - Standard. Derby pentru titlu în Belgia

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Anderlecht - Standard Belgia 10.05.2018. În Belgia se joacă un meci cu o miză deosebită în cursa pentru titlu, fiind ultima şansă de a rămâne în joc pentru trupa din Liege.

Ponturi pariuri Anderlecht - Standard Belgia 10.05.2018

Cu doar trei etape înainte de final, Anderlecht are două puncte în spatele liderului Club Brugge, aşa că orice pas greşit al echipei de pe primul loc o poate transforma pe Anderlecht în campioană. Cu toate acestea, fosta echipă a lui Stanciu are un meci foarte dificil, împotriva locului trei Standard, care nu şi-a pierdut speranţa că va câştiga titlul. Anderlecht este însă într-o formă foarte bună, cu două victorii la rând în campionat, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde.

Cote bune şi mii de transmisiuni live pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Anderlecht - Standard Belgia 10.05.2018

De partea cealaltă, echipa lui Răzvan Marin este cea mai în formă echipă din Belgia, fiind învinsă în play-off o singură dată în cele şapte partide şi reuşind să câştige de cinci ori şi să facă un egal. În tur, Standard s-a impus pe teren propriu la limită, scor 2-1, aşa că acum speră să ia iar trei puncte pentru a trece pe locul doi. Atacul celor de la Standard este pe val, reuşind să înscrie nu mai puţin de cinci goluri în ultimul meci jucat acasă cu Genk.

Anderlecht - Standard Sub 2,5 @ 2.00

Afla mai multe despre: anderlechtstandardbelgiaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare