Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andone îl face praf pe Mutu: "Trebuie să ai caracter! Nu-l mai suportau nici jucătorii. Declara numai prostii"

Andone îl face praf pe Mutu: "Trebuie să ai caracter! Nu-l mai suportau nici jucătorii. Declara numai prostii"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone a avut un atac dur la adresa lui Adrian Mutu, fostul său colaborator de la Dinamo, pe care-l acuză că l-a lucrat şi care vorbea numai tâmpenii la televizor.

"Ce să vorbesc cu Mutu? Eu îl aduc în club şi el mă lucrează pe mine! Doamne, fereşte-mă de aşa ceva! Nici nu se va mai întâlni el cu mine! Poţi să ai dialog cu oamenii din ăştia? El mă întrebase "nea Ando, pot să vin şi eu în club? Că am un investitor indian. Te ajut, am cunoştinţe". Indianul s-a dovedit o ţeapă, Mutu a venit în club şi a început să vorbească despre mine şi despre echipă în necunoştinţă de cauză. Cel mai tare te doare, ca antrenor, când unul îşi dă cu părerea fără să ştie, fără să fi văzut antrenamentele. Nu mă feream de el, putea să vină şi în vestiar, dar nu apărea. El venea la meciuri şi apoi numai prostii declara. Puteam să-l fac zob", a spus Andone pentru GSP.
 
Acesta a continuat atacul la adresa "Briliantului": "Nu-l prea vedeam. La început a venit de câteva ori la antrenamente, pe urmă nu-l vedeam nici la teren, nici la club. Relaţiile se răciseră din cauza declaraţiilor lui, nu-l mai suportau jucătorii. Vina a fost a mea, că n-avea ce să caute el la Dinamo fără acceptul meu! Şi eu i-am zis lui Negoiţă "hai, Ionuţ, ia-l!" Trebuie să ai caracter ca antrenor şi să fii bărbat adevărat, să nu trăieşti din trecut, să nu te dai exemplu pe tine ca jucător. Mutu e inteligent şi a avut antrenori mari: Mourinho, Prandelli, Lippi. Top! Dacă a învăţat ceva de la ei ar putea să devină antrenor. Problema e că în Emirate, la echipa a doua a unui club, el s-a îngropat. Mai bine rămânea în România în Divizia B şi promova cu o echipă".

Afla mai multe despre: adrian mutuioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare