Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andone pune tunurile pe arbitraj: ”Păi stai băi băiatule, că e minutul 1, că e 90, tu trebuie să arbitrezi la fel” Ce l-a nemulţumit pe managerul general de la Voluntari

Andone pune tunurile pe arbitraj: ”Păi stai băi băiatule, că e minutul 1, că e 90, tu trebuie să arbitrezi la fel” Ce l-a nemulţumit pe managerul general de la Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Craiova a învins la Voluntari cu scorul de 2-1. Mihai Roman a adus victoria formaţiei lui Papură! La meci a asistat şi Victor Piţurcă, noul manager general al oltenilor, dar şi Mircea Lucescu.

Ioan Andone, manager general la FC Voluntari s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu U Craiova şi a atacat arbitrajul lui Andrei Chivulete: ”Eu cred că e nemeritat rezultatul. Şi golul meu, în opinia mea de fost fundaş, a fost fault.  A fost fault în atac. În repriza a doua nu ştiu ce s-a întâmplat cu Andrei Chivulete, pentru că cartonaşe galbene aiurea acordate... a împins Craiova de la spate. Bine, jocul a fost bun şi al Craiovei, ne-a dominat, o echipă calitativă, de posesie, de pasă, dar nu trebuia să pierdem meciul ăsta, părerea mea. Şi rezultatul a fost influenţat de prestaţia lui, mai ales în repriza a doua. Ţîră nu merita al doilea galben acolo” a tunat Ioan Andone după meci. 

”La mijlocul terenului. Avto (n.r atacant FC Voluntari), în prima repriză îi spunea, vezi că la al doilea îţi dau galben. Păi stai băi băiatule, că e minutul 1, că e minutul 90, tu trebuie să arbitrezi la fel, regulamentul e la fel. Nu ştiu ce e cu el, că multe meciuri le-a stricat în Divizia A” a atacat Ioan Andone la finalul partidei.

Managerul general de la FC Voluntari a vorbit şi despre perioada grea pe care o traversează echipa sa: ”Sunt trei înfrângeri şi avem program extrem de greu în continuare. Sper să rezolvăm situaţia, pentru că suntem acolo în coadă şi campionatul e în plină desfăşurare bine, nu mai e etapa întâi, a doua, să zici că avem timp.  Avem încredere, pentru că jocul a fost bun” a declarat Ioan Andone la finalul partidei FC Voluntari - U Craiova 1-2.
 

 

Afla mai multe despre: fc voluntariioan andone 

viewscnt
Articole similare