Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andone, vizitat de Mircea Lucescu la Voluntari. ”Cred că îi stă bine. A acumulat foarte multă experienţă”

Andone, vizitat de Mircea Lucescu la Voluntari. ”Cred că îi stă bine. A acumulat foarte multă experienţă”

FC Voluntari

Comentarii

La o zi după ce a refuzat oferta CFR-ului, Andone a fost vizitat de Mircea Lucescu. Selecţionerul Turciei a vrut să vadă cum arată stadionul şi baza de pregătire de la Voluntari.

Selecţionerul Turciei spune că nu l-a surprins mutarea făcută de Andone pe plan profesional şi crede că acestuia i se potriveşte funcţia de manager. ”Nu m-a surprins. Cred că îi stă bine. A acumulat foarte multă experienţă. Cred că i-ar fi fost mai greu să fie pe teren. Cunoaşte fenomenul fotbalistic din ţară foarte bine şi cred că prezenţa lui ca manager general va însemana foarte mult şi pentru această zona a Capitalei şi a Voluntariului, dar în geneneral pentru fotbalul românesc”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate la Telekom Sport.

FC Voluntari a început cu stângul campionatul. A pierdut cu 1-2 în faţa lui Dinamo, dar selecţionerul Turciei prevede un viitor strălucit echipei lui Daniel Opriţa.

”Mi-au arătat ce au reuşit să facă în ultimul timp. Sunt impresionat de structura care există acolo şi posibilitaţile de dezvoltare pentru viitor, pentru fotbal şi pentru copii, pentru juniori”, a mai spus ”Il Luce”.

Afla mai multe despre: lucescuandone 

viewscnt
Articole similare