Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andra va cânta imnul României la meciul cu Elveţia! FRF a făcut anunţul

Andra va cânta imnul României la meciul cu Elveţia! FRF a făcut anunţul

Echipa națională

Comentarii

România şi Elveţia s-au calificat la EURO 2024 şi urmează să se întâlnească pe Arena Naţională, marţi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Naţionala României s-a calificat la Campionatul European – Germania 2024 după victoria cu Israel şi vrea să sărbătorească performanţa alături de fani mâine seară.

Federaţia Română de Fotbal a pregătit o surpriză având în vedere cererea mare pentru meciul cu Elveţia, de pe Arena Naţională. 

FRF a făcut anunţul printr-o postare în mediul online, însoţită şi de o declaraţie de ale artistei. 

„50.000 de români vor cânta imnul României alături de Andra. “Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranţă, de a ne face să visăm cu toţii acelaşi vis.

Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reuşit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiţi milioane de români pasionaţi de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei şi de o ţară întreagă la meciul cu Elveţia, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreaţă”, se arată în comunicatul FRF. 

România, Germania, Anglia, Scoţia, Belgia, Franţa, Portugalia, Spania, Turcia, Austria, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, Serbia şi Elveţia sunt echipele deja calificate la EURO 2024. 

Afla mai multe despre: andranaţionala românieieuro 

viewscnt
Articole similare