Experiențe împreună.
You are here:

Andre Onana este dorit de trei forţe ale Europei. Printre ele şi FC Barcelona

Andre Onana este dorit de trei forţe ale Europei. Printre ele şi FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Portarul echipei Ajax Amsterdam, Andre Onana este dorit de trei cluburi puternice din Europa

FC Barcelona este de mai mul timp interesată de Onana, dar pe lista cluburilor care îl vor pe goalkeeperul olandezilor s-au înscris şi două cluburi din Premier League.

Fichajes.com anunţă că atât Tottenham, cât şi Chelsea sunt interesate de transferul portarului care a impresionat în ultimele sezoane în tricoul ”lăncierilor”.

În vârstă de 23 de ani, Onana i-ar putea lua locul lui Marc-Andre ter Stegen, portar care se află în conflict deschis cu oficialii clubului FC Barcelona. Şi la Chelsea, Onana ar avea loc.

Londonezii sunt gata să se despartă de portarul spaniol Kepa Arizabalaga, aflat şi el în conflict cu antrenorul Frank Lampard, dar şi cu conducerea clubului de pe Stamford Bridge.

Onana este cotat la 45 de milioane de euro şi măsoară 1.90 metri. El a crescut la juniorii clubului FC Barcelona, club care l-a transferat de la Etoo Academy în iulie 2010. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe