Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andre Villas-Boas le propune celor de la FIFA cel mai bun “omagiu” adus lui Diego Maradona. Cerere inedită a antrenorului

Andre Villas-Boas le propune celor de la FIFA cel mai bun “omagiu” adus lui Diego Maradona. Cerere inedită a antrenorului

Fotbal

Comentarii

Andre Villas-Boas le propune celor de la FIFA un “omagiu” pentru Diego Maradona.

Managerul portughez al lui Marseille a vorbit după meciul pierdut pe teren propriu cu FC Porto, scor 0-2, despre un “omagiu” pentru Maradona. Acesta le-a lansat provocarea direct celor de la FIFA.

Propunerea lui Andre Villas-Boas pentru omagiul lui Diego Maradona

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a sugerat că: “Ar fi cel mai potrivit omagiu ca FIFA să retragă tricoul cu numărul 10”.

"E o veste tristă... Mi-ar plăcea ca FIFA să retragă tricoul cu numărul 10 din toate competiţiile, pentru toate echipele. Ar fi cel mai potrivit omagiu pe care noi, cei din lumea fotbalului, l-am face pentru el. E o pierdere imensă pentru lumea fotbalului, sunt marcat de ceea ce i s-a întâmplat", a declarat Andre Villas-Boas.

În anul 2000, în semn de respect pentru Maradona şi ceea ce a realizat alături de club, Napoli a retras tricoul cu numărul 10 pe care Diego l-a purtat pentru echipa din Serie A. Napoli doreşte acum să schimbe şi numele stadionului în onoarea marelui fotbalist argentinian.

Afla mai multe despre: diego maradona marseille andre villas-boas 

viewscnt
Articole similare