Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, analizat după meciul slab cu Nordsjaelland: „Zici că e un bărzoi! Ăsta e fotbalist? A avut dreptate Gigi”

Andrea Compagno, analizat după meciul slab cu Nordsjaelland: „Zici că e un bărzoi! Ăsta e fotbalist? A avut dreptate Gigi”

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate meciul cu Nordsjaelland, scor 0-0, în manşa tur din Conference League.

Andrea Compagno, analizat după meciul slab cu Nordsjaelland: „Zici că e un bărzoi! Ăsta e fotbalist? A avut dreptate Gigi”

Gigi Becali a fost complet nemulţumit de jocul atacantului italian, motiv pentru care l-a scos în minutul 61. Dănuţ Lupu, fostul mare fotbalist, îi dă dreptate patronului FCSB, susţinând că Andrea Compagno este departe de a fi un jucător valoros.

„Eu nu sunt de acord cu reacţia lui Compagno. Păi şi dacă l-a înlocuit trebuia să facă scandal? Păi dar el nu ştie unde joacă? Nu-l obligă nimeni să stea. De ce nu pleacă? Compagno e fotbalist? Compagno e prieten cu fotbaliştii. Păi dacă vine din liga a 4-a, ce să joci din liga a 4-a.

Nu-mi place deloc Compagno. A avut dreptate Gigi Becali, mare dreptate a avut atunci când l-a schimbat. Mie nu-mi place ca jucător. Nu are mobilitate, e foarte rigid. Zici că e un bărzoi din acela care stă în picioare pe teren”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit Fanatik.

"O să tocească banca. La revedere!". Gigi Becali s-a enervat şi taie în carne vie: "Şi eu sunt idiot"

Andrei Cordea şi-a semnat sentinţa în meciul cu Nordsjaelland. Prestaţia din partida cu danezii l-a supărat pe Gigi Becali, care a anunţat că fotbalistul adus de la Academica Clinceni va fi trecut pe banca de rezerve şi "o s-o tocească".

Octavian Popescu va intra titular în banda dreaptă, în locul lui Andrei Cordea, care l-a supărat pe Gigi Becali cu ocazia ratată în startul partidei cu Nordsjaelland. Omul de afaceri a plusat şi a spus că jucătorul său "a fost blat" şi n-a vrut să dea gol.

"Ocazia aia trebuia să fie gol la Cordea, el s-a întors în loc să scape singur cu portarul! (…) O să rupă banca, o s-o tocească! Atât poate, am avut mare încredere în el. Tu zici 'mă întorc, nu vreau să dau gol, sunt blat'. Cam aşa ceva. Coman i-a dat-o pe culoar, cum să dau gol? La revedere! Şi eu idiot, îl ţin pe Tavi (n.r. - Popescu pe bancă),credeam că şi-a revenit! Am avut încredere şi el n-a vrut să dea gol", a spus Gigi Becali, la Palat.

Andrei Cordea a fost adus la FCSB cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, în iulie 2021.

De atunci, Cordea a strâns 94 de meciuri, 16 goluri şi a livrat 12 pase de gol pentru FCSB.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbdanut lupu 

viewscnt
Articole similare