Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, aproape de transferul în Olanda? Cum au reacţionat cei de la Heerenveen

Andrea Compagno, aproape de transferul în Olanda? Cum au reacţionat cei de la Heerenveen

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a avut un sezon excelent alături de FCSB, motiv pentru care atacantul italian a atras atenţia mai multor cluburi.

Andrea Compagno, aproape de transferul în Olanda? Reacţia lui Heerenveen

Deşi chiar Gigi Becali a spus că a primit o ofertă clară de la Heerenveen, olandezii au oferit o altă informaţie. Concret, formaţia din prima ligă olandeză nu i-ar fi făcut nicio ofertă FCSB-ului până acum. Ba chiar mai mult, echipa din Ţările de Jos nici nu ar fi interesată de serviciile atacantului italian.

„SC Heerenveen nu ştie nimic despre interesul pentru atacantul Andrea Compagno. Mesajul clubului FCSB este total lipsit de sens”, a transmis clubul din Olanda prin intermediului jurnalistului Sander de Vries.
  • 16 goluri în 32 de meciuri la FCSB a reuşit Andrea Compagno până acum
  • 2,5 milioane de euro este cota sa de piaţă, potrivit Transfermarkt

Ce declara Gigi Becali despre transferul lui Andrea Compagno

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a primit o ofertă interesantă din Olanda (Ţările de Jos), de la Heerenveen, însă nu este mulţumit de suma primit şi va încerca să obţină câteva sute de mii d euro în plus.

”Am cerut două milioane şi am primit o ofertă din Olanda pentru Compagno de 1 milion şi jumătate, de la o echipă de primă ligă, Heerenveen. Eu am cerut două milioane, poate ne ducem la 1,6 milioane. Vedem”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbtransferheerenveen 

viewscnt
Articole similare