Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno descrie bucuria oltenilor din vestiar: „E uimitor!”. Ce spune despre rivala Universitatea Craiova

Andrea Compagno descrie bucuria oltenilor din vestiar: „E uimitor!”. Ce spune despre rivala Universitatea Craiova

Liga 2

Comentarii

U Craiova 1948 s-a distrat cu Mioveni, scor final 4-2, în etapa a 6-a a play-off-ului şi îşi îşi păstrează poziţia de favorită la promovarea în prima ligă.

Oltenii au făcut show pe Olbemenco. Conduşi cu 1-0 au întors complet scorul. 

Andrea Compagno (25 de ani) a vorbit după meci despre partide nebună de pe teren propriu şi a mărturisit că a fost fericire mare în vestariul Craiovei. 

„A fost o victorie. Suntem foarte fericiţi, ştim că am întâlnit o echipă foarte bună. E foarte important să păstrăm o distanţă faţa de ei. Am văzut bucuria din vestiar, asta e cel mai frumos după meci. Mulţi dintre noi suntem departe de familii şi atunci nu există lucru mai frumos să fie bucurie în vestiar. E un nivel bun la Liga I, mă uit la meciuri. Sunt fericit că suntem aproape de nivelul respectiv. Sper să închidem repede promovarea. Sper să putem juca împotriva Universităţii Craiova. Ştiu că sunt rivale mari, nu ştiu încă toată istoria, sunt din iunie doar aici. Ştiu doar ceva. Istoria e grea şi eu nu ştiu multe”, a declarat după meci Compagno, jucătorul Craiovei care a făcut dubla pe Oblemenco.

Dragoş Albu, de asemenea, şi-a manifestat bucuria după meci.

„Încă nu putem să sărbătorim promovarea, dar suntem foarte fericiţi că am reuşit să luăm cele trei puncte contra unei echipe foarte dificile. Ar fi păcat să nu terminăm pe primul loc, având în vedere că am stat pe primul loc tot campionatul”, a conchis Albu.

U Craiova 1948 este pe primul loc în Liga 2, cu 49 de puncte. În timp ce, CS Mioveni rămâne pe locul 3, cu 42 de punct.

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 2andrea compagno 

viewscnt
Articole similare