Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, interviu în presa italiană! Ce a spus despre evoluţia carierei sale

Andrea Compagno, interviu în presa italiană! Ce a spus despre evoluţia carierei sale

FCSB

Comentarii

Noul atacant al FCSB-ului a oferit un interviu pentru presa din Italia.

Gigi Becali a plătit suma de 1.5 milioane de euro pentru Compagno, iar echipa lui Nicolae Dică ar trebui să aibă un om pe care se poate baza în atac. 

Le prezentare, jucătorul a spus că pentru el nu există presiune. Fotbalistul susţine că se gândeşte doar la indicaţiile antrenorului pentru a-şi ajuta echipa unde evoluează. 

FCSB va juca contra celor de la West Ham, iar Andrea Compagno a oferit un interviu în presa din Italia, unde a vorbit despre schimbarea care s-a produs în cariera lui. 

”Acum pregătesc meciul cu West Ham United şi parcă nu-mi vine să cred că voi juca împotriva lui Scamacca, Paqueta sau Bowen.

Dacă am rămas cu un regret de la Craiova? Că am fost accidentat cât timp echipa a fost antrenată de Adrian Mutu, de la care eram convins că pot învăţa multe”, a declarat Andrea Compagno pentru Tuttosport.

Ce a spus Andrea Compagno când a fost prezentat la FCSB

”Vreau, în primul rând, să le mulţumesc celor de la FCU Craiova fiindcă au permis realizarea acestui pas important din cariera mea. Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câştigăm meciuri.

Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci şi să te baţi pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul şi să-mi ajut coechipierii. 

Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toţi jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare.

Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozţia antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat italianul.  

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-italia-conference 

viewscnt
Articole similare